Ето какво се случва с Валя Исаева, която роди на 11 години

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ето какво се случва с Валя Исаева, която роди на 11 години
9485
Ето какво се случва с Валя Исаева, която роди на 11 години

Двойката имаше син. Валя Исаева отново се срещна с Хабиб Патахонов.

Те признаха, че скандалът в семейството им е насочен от създателите на телевизионни програми.

Те живеят щастливо с три деца, а Исаева не работи.

През 2005 г. всички бяха шокирани от историята, че 11-годишната Валя Исаева, която е отгледана от баба си, забременя от работник-мигрант от Таджикистан, 19-годишния Хабиб Патахонов. Искаха да го изпратят в затвора, но той се отърва с условна присъда. Младите хора успяха да докажат на цялата страна, че се обичат.

Тогава двойката имаше дъщеря, Амин, после син, а наскоро Хабиб и Валя станаха родители на третото си дете. Според двойката всички разлики помежду им са останали в миналото и всичко, което зрителите са видели, е измислица. Двойката не се разведе, въпреки че всеки от тях уж имаше афера отстрани. Исаева накратко говори за попълване в семейството.

„Родих преди седмица. Имаме момче“, каза Валя пред репортери. 
Както признава младата майка, съпругът ѝ дал името на детето. Хабиб не казал на жена си по време на бременността как иска да нарече сина си. Този път многодетната майка претърпя цезарово сечение, въпреки че по-рано беше родила по естествен път. Съпрузите нямат проблеми с парите, така че децата им не се нуждаят от нищо. 

„Купихме всичко ново - и легло и количка. И по-големите деца имаха всичко ново. Не говорим за детето. Никога не знаеш до какви щети може да доведе. От телевизията ми се обаждаха през цялата ми бременност, предлагаха ми да направя ДНК тест: казват, нека да проверим дали детето е от Хабиб. Те обещаваха: „Ще ви платим много пари, ще измислим сценарий“. Отказах се. Знам, че това е детето на Хабиб и не трябва да доказвам нищо на никого! Те не искат да говорят така, както са, трябва да въртят някакво измислено усещане в името на рейтинга. И тогава трябва да живеем с това, а няма да знаем как да се измъкнем от тази измислена сплетня. Следователно ние не сме съгласни на токшоу. Не ни е нужно ”, призна Валя.

Двойката не е нетърпелива да посещава телевизионни предавания. Валя твърди, че имат достатъчно пари, затова тя седи с децата. „Напуснах работа. Хабиб печели пари с частен транспорт, всичко е наред “, призна Исаева пред„ Комсомолская правда “.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft