Ето как влияе часът на раждането ви на вашата съдба-Подробно за всеки час-от 00:00 до 02:00 часа-стабилност и сигурност

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ето как влияе часът на раждането ви на вашата съдба-Подробно за всеки час-от 00:00 до 02:00 часа-стабилност и сигурност
6783
Ето как влияе часът на раждането ви на вашата съдба-Подробно за всеки час-от 00:00 до 02:00 часа-стабилност и сигурност

Часът, в който човек се е родил, определя личността му и дори цялото му бъдеще. Астролозите са уверени, че именно тези цифри оказват огромно влияние върху живота на човека. 

Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Според тях има голямо значение в какъв час си се родил.

Съдбата ти е определена именно от това кога си проплакал на бял свят. Чрез тази информация може да разберете много неща за бъдещето си. 

В следващите редове ще ви разкрием какво ви очаква в зависимост от часа ви на раждане, любопитни ли сте да разберете?

 

Раждане от 00:00 до 02:00 часа

Това са хора, които е важно да не забравят за произхода си и често да се връщат към корените си. Тези хора обичат семейството и за тях е важно да се чувстват безопасно и на познати места. 

Такива хора се стремят към стабилност и сигурност, а семейството играе огромна роля в живота им. 

Раждане от 02:00 до 04:00 часа

Родените по това време са много неспокойни и са любопитни. Те непрекъснато задават въпроси и търсят нещо ново. Те са атрактивни и винаги готови да изследват непознатото и бъдещето. Чудесно би било да се занимават с журналистика. Родените в тази времева рамка са мъдри и отлични комуникатори. Обичат да четат, пишат и пътуват. Обожават спорта

Родени между 04:00 и 06:00

Хората родени в този часови диапазон обичат да се грижат за себе си и за собствения си просперитет и усъвършенстване. Те се стремят към материално благополучие. 

Тези хора обичат да споделят и да помагат на хората, базирайки се на опита си. Ентусиасти са и успеят да вдъхновяват и мотивират околните. Те са практични и романтични едновременно.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Раждане между 06:00 и 08:00 часа

Тези хора са отдадени на изкуството и са чудесни художници. Добре е да не се притесняват да разкриват себе си и да преодолеят прекомерната си нужда от хорското одобрение. Те са лидери и при всички обстоятелства рано или късно ще се превърнат във водачи

Раждане между 08:00 и 10:00 часа

Родените в този часови диапазон са много чувствителни. Намират за успокояващо да правят неща, като медитация и да прекарват повече време сами със себе си. Колкото по-скоро открият качествата си, толкова по-добре ще се чувстват. 

Чудесно би им паснала професия в сферата на духовната област. Тези хора обикновени са готови на много за общото благо. Носят мир и хармония на околните.

Раждане между 10:00 и 12:00 часа

Тези хора са социални и вечно бързащи за някъде. Те много целят приятелите си и обичат да се чувстват част от нещо - например група от хора с общи интереси. 
Работят чудесно в екип и обичат да се отдават на приключения. Стремят се към удоволствие, сприятеляване и комуникация.

Раждане между 12:00 у 14:00 часа

През тези часове обикновено слънцето е най-ярко и стои най-високо. Хората, родени по това време, се нуждаят от ясни насоки в живота. Те умеят да реагират адекватно на създалите се ситуации. Много са амбициозни и обикновено жънат успехи на работното място.

Раждане между 14:00 и 16:00 часа

Тези, които са родени в този часови диапазон са много ярки и активни личности. Те се чувстват добре, когато пътуват и излъчват увереност на хората в обкръжението си. Те са ентусиасти и истински авантюристи. 

Могат да станат лидери, защото имат отлични ораторски дарби. Имат много знания и мъдрост и ще се справят чудесно с каквото и да решат да се захванат. 

Раждане между 16:00 и 18:00 часа

Родените в този часови диапазон са много сложни и дълбоки личности. Те непрекъснато отварят по малка част от себе си и се учат на смирение. Много енергични личности са, лоялни приятели и определено никой не би искал да ги има в графа врагове.

Раждане между 18:00 и 20:00 часа

Родените през тези часове са с ярко изразена индивидуалност и вътрешна сила. Те имат дарба да схванат нуждите на другите и да се поставят в чуждите обувки. Чудесни посредници са и отлични съблазнители. 

Обикновено избягват конфронтациите.

Раждане между 20:00 и 22:00 часа

Това са хора, които се отдават на работата си. Те се стремят непрестанно да тръпят нови знания и се надяват така да станат по-ценени в очите на околните.
Тези хора са много предпазливи и истински перфекционисти във всичко, с което се заемат. Те често са най-добри в сферата на спорта.

Раждане от 22:00 до 00:00 часа

Препоръчително е тези хора да се занимават с театър, изкуство или с всякаква друга дейност, в която ще могат да изразяват себе си и да развиват креативността си.
 
Желанието им да се занимават с творчество ще им помогне да открият талантите си. Те искат внимание и слава, а произведенията им са наистина жизненоважни за тях.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft