Ето как изглежда днес синът на Майкъл Джексън-Нищо общо с баща си-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето как изглежда днес синът на Майкъл Джексън-Нищо общо с баща си-Снимки
29766
Ето как изглежда днес синът на Майкъл Джексън-Нищо общо с баща си-Снимки

Когато Майкъл Джексън си отиде от този свят, през 2009 г., той остави трите си малки деца, които обичаше безкрайно. Днес обаче те вече са големи и всеки е поел по пътя си в живота.

Най-много сме чували за дъщеря му Парис, която тръгна по неговите стъпки.

Младата красавица е актриса и е напълно пленена от магията на музиката. Тя не спира да създава свои песни, но те са доста различни от творчеството на баща ѝ и съвсем не толкова комерсиални.
 Останалите две деца на Майкъл, Принс I и Принс II, стоят далеч от светлината на прожекторите. А поводът да ви припомним за Краля на попа са последните кадри, които Принс I е споделил в социалните мрежи. До много скоро го помнехме като закръглено момче с невзрачен вид, но очевидно наследникът на Майкъл Джексън е поработил над визията си и днес е истински млад красавец, пише Woman.bg.

 Той е плод на любовта между легендарния певец и Деби Роу, но въпреки че е от артистично семейство, Принс не тръгва по пътя на музиката. Голямата му страст се оказва телевизията, като преди години следваше кинорежисура, но след това преустанови избора си и записа управление на бизнеса.

Когато навършва 20 г., Принс създава продуцентска компания, с която си изкарва хляба и до днес. Той се представя отлично и на любовния фронт - в началото на 2021-ва се навършиха точно 4 г. от връзката му с Моли Ширман, с която се запознава в университета. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft