 
                
            за 2 порции:
	6 дебели резена домати (на грозд)
	2 ч.л. балсамов оцет
	1 с.л. зехтин екстра върджин
	сол
	черен пипер
	2 резена бял селски хляб
	1 скилидка чесън
	1-2 с.л царевични зърна
	2 забулени яйца (предварително приготвени)
	2 с.л. песто (по желание – зелено, червено или домашно приготвено)
	1 с.л. нарязан магданоз
	пармезан – на тънки люспи, нарязан с помощта на белачка за зеленчуци
	1 с.л. кедрови ядки, леко запечени
	зехтин
	сол
	 
Махнете сърцевината на домата и го нарежете на дебели резени. Намажете двете страни на всяко парченце с оцета, зехтина, сол и черен пипер. Загрейте грил-тиган, докато запуши. Запечете доматените резени за минутка от всяка страна. Извадете ги и ги оставете настрана.
Запечете хлебните резени на грил или в тостер. Втрийте скилидката чесън добре във всяка филийка.
Забулете яйцата – до желаната готовност. Махнете ги от водата и ги поставете върху чиста памучна кърпа за по-малко от минута.
	Започнете да асемблирате ястието върху филийките хляб: първо подредете доматените резени, след това царевичните зърна, забулените яйца. Покрийте с песто, нарязаните подправки, пармезановите люспи, кедровите ядки, няколко капки зехтин и малко сол.
	 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








