Задушени пържоли с гъби
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            88058
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	пържоли - 2 кг.
	печурки - 1 кг.
	моркови - 5 бр.
	дафинов лист - 3 листа
	черен пипер - няколко зърна
	червено вино - 2 чаши 
Време: 3 часа
	Приготвяне на Задушени пържоли с гъби
	Пържолите се начукват докато удвоят обема си, след което се изпържват в дълбок тиган.
	След това се нареждат в дълбока тенджера по възможност с незалепващо покритие. Редят се един ред пържоли, отгоре се слагат нарязаните гъби, моркови, черен пипер и дафинов лист и така се продължава докато не се свършат продуктите.
	Най-отгоре трябва да има гъби и моркови. Накрая ястието се залива с 2 чаши червено вино и 1 чаша студена вода. По желание може да се гарнира с картофено пюре или сварен ориз. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








