Защо трябва да слагаме задължително нощен крем

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Защо трябва да слагаме задължително нощен крем
4428

Ако искате да останете млади по-дълго време и огледалото да ви радва всеки път, щом погледнете в него, използването на нощен крем е задължително.

По време на сън в кожата започват регенериращи процеси , които обновяват клетките и благодарение на това изглеждате млади по-дълго време.

Този процес обаче трябва да бъде подпомогнат с нощен крем, за да бъде резултатът идеален и да не се мръщите сутрин на отоци и неприятния ефект на намачкване на кожата на лицето.

Нощните кремове от ново поколение са пълни с полезни за кожата съставки, и тя ще ви се отблагодари за грижите, които полагате за нея, с мекота и сияние, привличащо погледите.

В състава на по-скъпите кремове влизат различни витамини, вещества, които провокират кожата да изработва повече колаген, полезни киселини, които я правят по-млада.

Но и по-евтините варианти на нощни кремове са много полезни за красотата на кожата, тъй като заглаждат фините и дори по-дълбоките бръчки. Не трябва да се пренебрегва използването на нощен крем, защото точно през нощта е моментът лицето ви да се разхубави и подмлади.


При липса на нощен крем използвайте какъвто и да е дневен крем или дори зехтин, за да осигурите на кожата си подхранване през нощта. Задължително е да подхраните кожата, за да бъде тя по-дълго време мека, еластична и да излъчва сияние. Нощният крем ще възстанови лицето ви от умората през деня и ще обнови всяка клетка на кожата.

Не забравяйте, че за да има ефект от нощния крем , той трябва да се нанася върху суха, предварително почистена от замърсяванията кожа – това става с гел за лице или с тоалетно мляко.

След като нанесете крема, изчакайте пет минути и попийте излишъците със салфетка. Ако не го направите, а кожата ви е склонна към образуване на черни точки, запушените пори могат да ви изненадат неприятно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Кожата
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft