Интересни кулинарни неща за яйцата за готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
За да станат белтъците на пухкав сняг
5632

За да станат белтъците на пухкав сняг

За да станат белтъците на пухкав сняг, съдинката, в която ги биете, както и уреда, с който ги разбивате, трябва да са абсолютно сухи. Най-малката частица жълтък или една капка мазнина върху съда разваля снега от белтъци.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft