Здравословна салата със спанак и риба тон
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            27290
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1/2 връзка спанак
	20 г каперси
	30 г соеви кълнове
	1/2 консерва риба тон
	1 стрък пресен лук
	сол
	1 с.л. лимонов сок
	20 г козе сирене
	1 с.л. зехтин
Време: 5 минути
Листата от спанака (1/2 връзка) се накъсват. Лукът (1 стрък) се нарязва на ситно и се прибавя към спанака. Посолява се и се подправя със сол, зехтин и лимонов сок. Разбърква се и се слага в порционна чиния. Отгоре върху салатата се изсипва рибата тон (1/2 консерва). Соевите кълнове (30 г) се набождат в кръг. Поръсва се с каперси (20 г) и парченца козе сирене (20 г) или сурови ядки по избор.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








