Изповед: Моят приятел е на 68 години, женен е от 40 - Ето защо съм му любовница!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Изповед: Моят приятел е на 68 години, женен е от 40 - Ето защо съм му любовница!
51280
Изповед: Моят приятел е на 68 години, женен е от 40 - Ето защо съм му любовница!

Кимбърли Хопберг от Денвър е на 54 години и обожава да готви, добра домакиня е и любимата съседка, която винаги ще ви заеме захар или брашно.

Тя вече осем години поддържа връзка с женен мъж и казва, че напълно се е примирила с ролята на втора жена. Не си и помисля да прекрати връзката си и знае какво точно ще каже на жената, за която приятелят й е женен 40 години, ако разберете за връзката им.

- Обичам го, а и той мен, искаме да бъдем заедно. Всяка вечер се връща при жена си, но на мен това ми пречи. Има дни, когато искам да остане, но го разбирам.

Обещал го е на себе си и на жена си, но ние сме щастливи заедно и затова сме един с друг. Знам, че аз съм тази, която наистина го обича, казва Кимбърли.

Казва, че не пожелава на никоя жена да бъде любовница, но в живота се случва. Тя се запознала с мъжа, по-възрастен от нея с 14 години на караоке. Казал й, че е женен, чак след като спали заедно.

- Бях отчаяна и бясна, исках да го оставя но вече бях влюбена. Каза ми, че след като са се родили децата, двамата живеели само като приятели и не правели любов.

Когато сте любовница взимате най-доброто-свободата, а аз обичам свободата си, завършва Кимбърли.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft