Използвайте домашни средства за подмладяване

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Използвайте домашни средства за подмладяване
5349


Известно е, че първите признаци за стареене на кожата при жените стават забележими вече към 18-25 години. За това от този период кожата се нуждае от постоянни грижи. А за профилактика на бръчки и борба с тях има множество разнообразни способи, применими още от млада възраст. Ще ви запознаем само с някои от тях, от наша гледна точка, по-ефективни.

Действително, има в козметологията такива уникални средства, които умеят да правят кожата неузнаваема.
След тяхното прилагане тя се изглажда, стяга и приема чудесен оттенък - с една дума, подмладява се.
И става дума не за скъпоструващи козметични препарати, а за обикновените тонизиращи течности на основата на билки или плодови сокове с добавяне на домашно вино или водка (за суха и мазна кожа) и стари бабини рецепти, които са добро средство против ранни бръчки.
Да се посочи точна дата на началото на прилагането на средства против бръчки е сложно, в това отношение всичко е много индивидуално. Но, когато вие почувствате, че кожата ви е станала по-малко гладка и еластична , леко са се отпуснали ъгълчетата на устата, появили са се малки бръчици в ъглите на очите - значи е време да използвате специални кремове и народни средства. Няколко такива рецепти ще споделим с вас.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Кожа
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft