Имате ли нужда от любовник?

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Имате ли нужда от любовник?
7643
Източник: http://woman.hotnews.bg/
Имате ли нужда от любовник?

Някои мислят, че кръшкането е по-характерно за силния пол. Оказва се обаче, че съответно научно проучване на терапевта Зита Вебер днес дамите изневеряват много повече от мъжете.

„Много жени споделят, че държат на добрия секс. Освен това жените изискват всеки ден да се полага усилия за тяхното спечелване и да не се възприемат като даденост за съпрузите си”, казва д-р Вебър.

 

Изкушения

Модерният живот разкрива безброй изкушения – симпатични колеги от работа, безброй изображения на секси мъже в рекламните постове. Днес е и много по-лесно да се покрият следите - само изпращайки съобщение „Трябва да остана до късно на работа. Обичам те! ”. Съвременните жени даже често следват примерите на холивудските звезди. „Съмнявам се, че верността е абсолютно необходима за една връзка”, е казала наскоро Анджелина Джоли. „Нито Брад, нито аз някога сме твърдели, че съвместният ни живот е необходимо да ни завърже един за друг. Просто се опитваме никога да не ограничаваме другия”.

Съществуват обаче определени разлики в мотивацията за изневяра между мъжете и жените.

 

Липса на удовлетвореност 

Мъжете, които приемат, че са щастливи и удовлетворени от партньорката си, все пак изневеряват. При жените обаче основната мотивация е липсата на нещо важно. Жените не изневеряват просто за секса.

Сексуалното удоволствие е на второ място. Основният виновник за изневерите при дамите е свързан с емоционалното им състояние. Това важи най-вече за жените над 30 години. Жените имат любовни афери с други мъже, тъй като не получават достатъчно любов и внимание, от което се нуждаят.

Другият вариант за намерение за изневяра е скуката и желанието за промяна и вълнуващи емоции.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft