Има ли размерът значение? Ето какво казва за един мъж размерът на обувките му:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Има ли размерът значение? Ето какво казва за един мъж размерът на обувките му:
1707
Източник: blitz.bg
Има ли размерът значение? Ето какво казва за един мъж размерът на обувките му:

Днес ще дадем отговор на един въпрос, който измъчва умовете ни от години - има ли размерът на мъжките обувки значение? Неведнъж сме виждали изследвания относно това, как големината на определена част от човешкото тяло влияе върху характера и личността на даден човек.

В случая изследването касае размера на краката (стъпалата) на мъжете, оказва се, издава ужасно много неща за своя притежател.

Учените от Кеймбридж са установили, че в зависимост от номера обувки , които даден мъж носи, може да се каже колко ще живее. Не само това – размерът на мъжките стъпала  определя дали притежателят му е склонен към изневери или е полигамен.

А между другото учените са успели да разгадаят и как размерът на обувките влияе и върху продължителността на живота при жените.

Дълголетие

Учените от Кеймбридж провели странното проучване и открили как размерът на краката влияе на продължителността на живота при мъжете. 

В продължение на две години експертите регистрирали възрастта на починалите пациенти и размера на обувките им.

За две години те успели да анализират данните на 3400 души и да установят, че сред жените, които носят 38 номер, са най-дълго живеещите - от 78 до 84 години. 

А жените, който носят обувки 35 и 42-ри размер, най-често почивали на възраст от 64 до 69 години.

Що се отнася до мъжете, сред тях столетниците най-често носели обувки с 42-ри размер - такива мъже са живели от 75 до 82 години. В същото време собствениците с 38 или 45-ти размер, като правило, умират на възраст от 66 до 69 години.

Полигамия

Друго прочуване пък разкрива кой номер обувки носят мъжете, който най-често изневеряват на половинките си. Данните сочат, че най-неверни са мъжете, който носят размери 43, 44 и 45. Мъжете с 40-и размер на обувките пък са най-верни на съпругите си.

Експертът Майк Тейлър заяви, че не се съмнява в резултатите от проучването. В подкрепа на думите си той дава за пример бившия президент на САЩ Бил Клинтън, който, както знаете, публично изневери на съпругата си. Важно е да се уточни, че Клинтън носи обувки с размер 45. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft