Индийски хороскоп за април 2024: БЛИЗНАЦИ - враговете ви сами ще паднат в капана си! ОВЕН - предимството е на ваша страна

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Индийски хороскоп за април 2024: БЛИЗНАЦИ - враговете ви сами ще паднат в капана си! ОВЕН - предимството е на ваша страна
13224
Индийски хороскоп за април 2024: БЛИЗНАЦИ - враговете ви сами ще паднат в капана си! ОВЕН - предимството е на ваша страна

„Средата на пролетта е атакувана от астрологични събития едно след друго. Всяка седмица се случва нещо.

Но не трябва да виждате това като проблем и да се страхувате от нежелани последствия. Гледайте на дни като тези като време на промяна, възможности и нови начала. Астрологичните аспекти могат да подскажат как най-добре да действате в собствените си интереси и да постигнете желаните резултати“, казва практикуващият ведически астролог Ирина Орлова .

Първите десет дни на месеца ще продължат коридора на затъмнението. Тогава Меркурий за първи път тази година ще стане ретрограден и, движейки се в обратна посока, ще се върне в знака, който мрази, Риби. Но това не е всичко. На десето число планетарната война между Марс и Сатурн ще достигне своя връх. Ситуацията ще започне да се подобрява през втората половина на месеца благодарение на Слънцето, което ще започне нов зодиакален кръг от знака Овен. А Овенът, както знаете, е знак за екзалтация и максимална сила на главното светило.

Следва индивидуална прогноза за всяка зодия според изгряващия знак.

Изгряващ Овен

Овните са в състояние да преодолеят всички трудности, да победят във всяко предизвикателство и освен това дори да получат леко предимство. Въпреки машинациите на враговете и неприятните обстоятелства, причинени от недружелюбни хора, вие ще останете победител.

Изгряващ Телец

Телецът ще бъде много ефективен в работата и ще постигне много в професионалната си дейност. Ако имате коментари относно управлението, не се колебайте да ги изразите. Бъдете внимателни към колегите си. Може би те също мечтаят да се придвижат нагоре по кариерната стълбица и кандидатстват за вашата позиция. 

Изгряващи Близнаци

Близнаците няма да се налага да се замесват в конфликти и да прибягват до крайни мерки, за да се справят с недоброжелатели. Запазете спокойствие, спазвайте дистанция и пазете нервите си. Всеки, който иска да ви навреди, в крайна сметка ще попадне в капана, който е подготвил за вас.

Изгряващ Рак

Раците са в зона на повишена травматичност, така че трябва да бъдат внимателни и внимателни, особено ако отиват на пътешествие или активно спортуват. Прекомерните и липсата на ограничения могат да повлияят негативно на тяхното здраве.

Изгряващ Лъв

Лъвовете ще бъдат принудени да решават проблеми и да търсят изходи от кризисни ситуации, в които са изпаднали по вина на други хора. Те могат да използват своята харизма и лидерски умения, за да вдъхновят другите да работят заедно и да постигнат обща цел.

Изгряваща Дева

Девите ще бъдат фокусирани върху други хора, така че ще се съсредоточат върху подобряването на отношенията си или коригирането на минали грешки. За да избегнете бъдещи конфликти, е важно да обсъждате открито всички проблеми с партньора си и да сте готови да направите крачка към неговите желания.

Изгряващи Везни

Везните може да почувстват, че светът е враждебен срещу тях, което ще ги накара да изпаднат в паника и да се почувстват неуравновесени. Животът и работата в такива условия ще станат непоносими. Важно е да общувате с хора, които ви обичат и уважават, и да избягвате негативно и агресивно заредените хора.

Изгряващ Скорпион

Скорпионите трябва да бъдат внимателни във финансовите въпроси и да избягват прибързани покупки или инвестиции в ненадеждни проекти. По-добре е да се съсредоточите върху творчеството, актуализирането на интериора или извършването на общо почистване. Да се отървете от ненужните вещи е най-разумното решение в момента.

Изгряващ Стрелец

Стрелецът трябва да следи времето в къщата и да се грижи за отношенията с близките. Увереността в собствената правота, неприемането на други гледни точки и налагането на волята може да създаде безнадеждна ситуация и да стане началото на дългосрочен семеен конфликт.

Изгряващ Козирог

Козирозите, както обикновено, ще трябва да разчитат само на себе си. Във всяка ситуация дисциплината и отговорното отношение към всичко ще дойдат на помощ. Не пренебрегвайте това, което смятате за дребни проблеми. От тях зависи резултатът от нещо, което е важно за вас.

Изгряващ Водолей

За Водолеите проблемите може да са свързани с финансови затруднения. Липсата на пари може да причини стрес, конфликти и неудовлетвореност от живота. Търсете начини да увеличите доходите си и се стремете към финансова стабилност. Също така е важно да се научите как да управлявате ефективно финансите си и да избягвате ненужните разходи.

Изгряващи Риби

Рибите ще осъзнаят, че дълго време са поставяли интересите на другите над своите и ще започнат да отделят повече време на себе си. Препоръчително е да си намерите хоби, което да ви носи радост и удовлетворение, да се грижите за своето физическо и емоционално благополучие за съхранение на баланса и комфорта в живота ви.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft