Индийски хороскоп на съдбата - най-точният от 5000 години насам! Ето коя зодия си и какво те чака:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Индийски хороскоп на съдбата - най-точният от 5000 години насам! Ето коя зодия си и какво те чака:
4446
Източник: blitz.bg
Индийски хороскоп на съдбата - най-точният от 5000 години насам! Ето коя зодия си и какво те чака:

Милиони хора по света се събуждат с хороскопа си сутрин. Въпросът, какво ли ни е приготвила съдбата през деня, съвсем естествено вълнува и мъжете, и жените.

Съществуват сигурно десетки хороскопи - според слънчевия знак, асцендента, китайски, египетски и какви ли още не. Днес обаче ще ви запознаем с един изключително точен по своята същност хороскоп - Индийски хороскоп на съдбата! Той се състои от 27 зодии, като на всяка е дадено името на конкретно животно. 

Индийският хороскоп съществува повече от 5000 години и се различава от обикновения астрологически ред, защото е съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди. Може би заради това е невероятно точен.

Нищо чудно, че индийците не излизат от вкъщи, без да са прочели хороскопа си.

Потърсете по-долу своя „ нов” знак по датата на раждане и ще откриете какво ви готви Съдбата.

индийски хороскоп

Мангуста 11-23 януари

Тези хора са склонни да идеализират както живота си, така и живота на познатите си. Те са много очарователни, но е трудно се доверяват. В същото време те са много любящи. За тях е важно да се реализират добре в мечтаната сфера. В работата виждат целта, без да забелязват препятствията.

Маймуна 24 януари – 5 февруари

Представителите на този знак, може да изглеждат безразлични или студени,  но те имат много уязвима душа. Оставайки сами тези хора често правят грандиозни планове. Те често търсят духовност и се опитват да станат по-добри. Всичките им познати се възхищават на чувството им за хумор.

Лъвица – 6-18 февруари

Тези хора, родени под знака на лъвицата, са много харизматични и красноречиви. Те имат лидерски качества, но рядко си го признават. Имат любезна душа и са готови да помогнат на всеки, дори на непознат.

Животът им често е свързан с благотворителност или мечтаят да посветят живота си на това. Тези хора обаче се обиждат често за дребни неща и е редно да работят в посока на коригирането на тези качества.

Кон 19 февруари – 3 март

Тези хора изглеждат спокойни и консервативни, но само на пръв поглед. В душата им бушуват много страсти. Те също не са уверени в способностите си. Не могат да живеят без други хора и имат нужда от подкрепа.

Основната цел в живота им е да се влюбят. Те са готови да се адаптират към партньора си и не забелязват недостатъците му. Кариерата за тези хора е от второстепенно значение. Те обаче имат много таланти и, ако успеят да се реализират в живота, могат да станат много успешни и независими.

Лъв 4-16 март

Родените през тези дати обикновено са много артистични, емоционални и темпераментни. Уверени са в привлекателността си и точно заради това са магнит за противоположния пол. Това не е случайно.

Те не си представят живота без грижи и внимание към половинката си. Защото са отдадени на това, често обаче не забелязват, че биват използвани. Тези хора не се страхуват от разочарование, живеят за деня.

Крава 17-30 март

Представителите на този знак умеят идеално да контролират чувствата и емоциите си. Те знаят какво искат от живота и от всяка грешка си вадят поука, за да не я повторят.

За тях е важно да се усъвършенстват и да научат нещо ново за себе си. Според околните те са мъдри и търпеливи. Това качество им помага да са страхотни лидери или глави на семейство.

Слон 31 март – 12 април

Родените през тези дати са сред най-щедрите. Те са много търпеливи и щедри. Обикновено не се хвалят с добрите си дела, въпреки че ги извършват често. Заради несигурността си, често представителите на този знак изглеждат ревниви и неуверени. Те комуникират искрено с всички.

Кон 13-27 април

Тези хора се отличават с уменията си за комуникация и желание за успех. Трудно им е да стоят на едно място и често се стремят да получат нови знания. Винаги са в търсене на себе си и често нямат конкретна цел. Трябва им по-силна половинка, за да обуздаят свободолюбивият си характер и открият себе си.

Слон 28 април – 10 май

Представителите на този знак обикновено са амбициозни и много издържливи. Изглежда, че могат да се справят с всяко предизвикателство, колкото и невъзможно да изглежда то. Тези хора държат на стабилността във всичко – както в работата, така и в отношенията с хората. Много са ревниви и обичат да контролират всичко във връзката си.

Овца 11 – 24 май

Представителите на този знак са спокойни, но в същото време и много темпераментни. Склонни са да водят сами диалог със себе си и да търсят хармония за душата си без помощта на психолози.

Могат да бъдат лидери в кариерата си, но и да играят второстепенна роля в личния си живот. За да спечелите сърцето им, ще трябва да положите много усилия.

Змия 25 май – 7 юни

Представителите на този знак може би са най-чувствителни от всички. Често зад маската им на безразличие и арогантност се крие крехка и уязвима душа. Те ценят интелигентността и добрите маниери, защото самите те са такива.

Трудно обичат. Понякога твърде много идеализират отношенията си с партньора и често изпитват неудовлетвореност малко по-късно.

Змей 8 – 20 юни

Тези хора обикновено са модели за подражание. Те не зависят от мнението на другите. Обичат да учат и да се самоусъвършенстват. Те са мъдри по природа, но и предпазливи в личния си живот. Представителите на този знак мислят 100 пъти преди да отрежат нещо.

Куче 21 юни – 5 юли

Отзивчивостта на този знак много привлича останалите хора, Представителите му обикновено не си представят живота сами и винаги искат да са обградени от любими хора. Имат моменти на радост и тъга. Те са с аналитично мислене и си дават сметка кога да подкрепят някого в дадена ситуация.

Котка 6 – 19 юли

Представителите на този знак са тактични. Едва ли има хора, които да не ги искат в живота си. Те имат вродена интуиция. Те са много чисти и обичат уюта и мира. Шумните партита и компании определено не са тяхната стихия.

Гарван 20 юли – 1 август

Тези хора са свикнали винаги да разчитат на себе си. Понякога носят прекалено голяма тежест, без да се оплакват. Не обичат да съжаляват себе си. Имат богато въображение и са склонни да не показват своите чувства. С много близки хора обаче има вероятност да си позволят да се държат и много емоционално.

Пума 2 – 15 август

Това са едни от най-противоречивите знаци в целия индийски хороскоп. Родените под тнего често са между доброто и злото, осъзнаването и невежеството. Какви ще бъдат, зависи само от тях.

Тези хора, чрез прозрението си, имат сякаш магическа сила над хората и могат да съблазнят всеки. За да ги запазите в живота си, трябва постоянно да им се възхищавате.

Мишка 19 – 29 август

Тези хора обичат живота във всичките му проявления, но за тях е много важно да постигнат материално и социално благосъстояние. Обичат лукса, удобството и комфортът. В кръвта им е да контролират ситуацията. Често са много взискателни, тъй че трудно избират партньор.

Плъх 30 август – 12 септември

Представителите на този знак са консервативни, рационални и  разумни. Тези качества много им помагат в работата и кариерата. Уютът в дома за родените под този знак са много важни компоненти. Ако трябва да избират между работата и семейството – определено биха избрали второто.

Бик 13 – 25 септември

Външно представителите на този знак изглеждат спокойни и непоклатими. Това обаче не значи, че вътрешно понякога не се чувстват много неуверени в себе си.

Родените под тези дати са много консервативни и всяка промяна в живота им, им създава стрес, или поне отрицателни животи. За да се чувстват добре, трябва да имат много лоялна половинка, в която да са сигурни на 100%.

Бивол 26 септември – 9 октомври

Родените под този знак са много харизматични и добродушни. В същото време са склонни да променят често настроението си До тях непременно трябва да има човек, който е готов да ги разбира и приема такива, каквито са.

За предпочитане, те трябва да насочат енергията си към работа и творчество, а във връзка да се опитат да са по-постоянни и търпеливи.

Тигрица 10 – 22 октомври

Тези хора обичат да са център на вниманието. Те са харизматични и се изправят в живота без страх. Обожават приключенията и тръпката. Често са луди по изкуството. С тях ще е трудно да се отегчите. Предадете ли ги обаче или, ако ги разгневите, то те повече може и да не ви погледнат.

Биволица 23 октомври – 5 ноември

Родените на тези дати са ярки и независими. На първо място за тях са славата и успеха. Готови са да се трудят усилено, за да станат най-добрите в своята област. И все пак за повечето представители на този знак на първо място е семейството. Наистина се нуждаят от подкрепата на своите близки.

Тигър 6 – 18 ноември

Представителите на този знак се считат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да постигнат целта си те може да не спят и да не ядат. След като получат това, което искат обаче, те  често губят интерес и се ориентират към нещо друго.

Непоследователни са и към близките си и в личния си живот.Ако успеят да намерят баланс, животът им ще бъде много по-лесен.

Елен 19 ноември – 1 декември

Често тези хора са увлечени от духовни практики. През целия си живот те са белязани да избират между духовното и материалното, и винаги ще правят избора си в полза на второто. На външен вид изглеждат весели и оптимистично настроени, но това се дължи на факта, че те обичат да споделят положителните си емоции на другите.

Сърна 2 – 14 декември

Тези хора са амбициозни. Важно за тях е постоянно да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, винаги получават това, което искат. Не търпят интриги и дори с противоположния пол комуникират открито и искрено. За тях половинката им трябва да е привлекателна не само външно, но и вътрешно.

Леопард 15 – 27 декември

Тези хора са общителни и комуникативни. Изглежда, че могат да се впишат във всеки един отбор и да се пласират и развиват във всеки един бизнес.  Винаги им е интересно да общуват – пълни са с нови идеи и успяват да вдъхновят всеки. Също така те са много лоялни и отдадени на приятелите си. Готови са да се пожертват заради другите.

Горила 28 декември 10 януари

Представителите на този знак се различават с кураж и решителност. Те са верни на идеалите си и винаги имат мнение по даден въпрос.Те са много консервативни и търсят един спътник за цял живот.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft