Искала да провери, дали мъжът ѝ изневерява, скрила се и останала учудена от това, което последвало

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Искала да провери, дали мъжът ѝ изневерява, скрила се и останала учудена от това, което последвало
8678
Искала да провери, дали мъжът ѝ изневерява, скрила се и останала учудена от това, което последвало

Едно момиче решило да провери своето момче и неговата връзка и чувствата му към нея. 
 
Тя му написала писмо, че къса с него и че не вижда смисъл от продължаване на тяхната връзка. Като с това искала само да види реакцията му, но действително не искала да го напусне. 
 
Когато завършила писмото оставила го на масата, където знаела, че гаджето ѝ ще го намери. Не искала да пропусне неговата реакция, така че се скрила под леглото и чакала: 
 
След известно време момчето си дошло у дома. Била нервна и развълнувана. Той влязъл в стаята и започнал да чете писмото. Когато свършил, момичето не можело да повярва, какво чува. Той се въздъхнал и взел телефона. Чула го да казва: 
 
"Здравей, скъпа, аз идвам при теб. Мислих и накрая осъзнах, че връзката ми е грешка и съм много щастлив, че това е краят. Съжалявам, че по-рано не те срещнах. Ще се видим скоро". 
 
Момичето било в шок и не можело да повярва, че това се случва. Останала да лежи под леглото на няколко минути от шока. Гаджето ѝ си събирало нещата от стаята, когато излязло от апартамента, започнала да плаче и бавно излязла от леглото. 
 
Дошла на себе си и погледнала стаята. На масата се намирало още едно псимо.То било за нея. Отворила го и започнала да чете. Когато приключила се почувствала много засрамена, но усетила облекчение. Колкото и глупаво да е, в писмото пишело: 
 
- Глупаче мило, следващият път, когато искаш да ме изпробваш, провери дали краката ти стърчат под леглото. Отидох до магазина. Ще се видим скоро, любов моя ". 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft