Кажи ми как седиш на стола и ще ти кажа какъв си в действителност - тест, който разкрива всички тайни на душата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Кажи ми как седиш на стола и ще ти кажа какъв си в действителност - тест, който разкрива всички тайни на душата:
11215
Кажи ми как седиш на стола и ще ти кажа какъв си в действителност - тест, който разкрива всички тайни на душата:

Както е известно, неволните жестове, които правим, често пъти разкриват истинските ни намерения, дори без да го желаем. Подсъзнанието се проявява именно в неосъзнатите мимики, пози, жестове, които дори и не подозираме, че ни издават.

В тази връзка начинът, по който седим, разкрива нашите намерения и най-дълбоките ни тайни, според психолозите. Вижте картинката по-долу и изберете позата, в която най-често стоите на стола или дивана. Ето какво казва тя за вас:

тест за личността

А

Мислите, че пренебрегването на проблемите ще ги накара да изчезнат. Това обаче не е най-добрият начин. За съжаление, по-скоро предавате проблемите си на някого другиго. Комуникацията с вас е лесна - вие сте интересни, креативни, чаровни. От време на време не мислите, преди да говорите, и едва тогава, когато вече е късно, осъзнавате какво сте казали.

B

Вие сте мечтател с живо въображение. Вие сте пълни с добри и нови идеи, които хората обикновено ценят. Обичате да пътувате и да създавате нови приятели. Не се страхувате да започнете отначало, ако сте недоволни от нещо. Освен това никога не отделяте време за връзки, които не ви правят щастливи.

C

За вас комфортът е най-важен. Когато искате да купите нещо, обикновено го обмисляте няколко дни и обикновено правите правилния избор. Искате всичко да е перфектно и гладко. Когато става въпрос за избор на дрехи, обувки, парфюми или мебели, вие сте много придирчиви.

Вие сте небрежни, но знаете как да работите в лоша среда. Имате проблеми с фокусирането. 

D

Не обичате да закъснявате и не го харесвате и при другите. Умни и уязвими си. Не обичате да се карате с хората и се чувствате неприятно да изразявате твърде много емоции на публично място. За вас целувката е нещо интимно и ви е неприятно да се целувате пред другите.

Вие сте отворени и обичате да изразявате начина, по който се чувствате. Може да сте малко груби на моменти. Вашият дом е вашето светилище, където можете да се отпуснете напълно. Едва ли приемате критика, защото смятате, че това е лична атака и веднага ще започнете да се защитавате.

Е

Никога не бързате и мислите, че всичко си има своето време. Вие сте упорити и постоянни, не се отказвате, докато не постигнете целта си. Вашият външен вид е решаващ за вас и сте готови да положите много усилия, за да изглеждате най-добре. Това обаче може да е знак за липса на самоувереност. Понякога изпитвате известни трудности да приемате критика.

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft