Какви очила ще ви отиват най- много според формата на лицето ви

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
Какви очила ще ви отиват най- много според формата на лицето ви
11451
Какви очила ще ви отиват най- много според формата на лицето ви

Определянето на правилната форма на лицето ще гарантира, че рамките, които изберете, ще ви пасват най-добре. Правилният избор ще ви накара да се чувствате комфортно и ще ви даде онази увереност, която би могла би ви липсва.

кръгло лице - изберете очила с правоъгълна, квадратна форма или много леко заострена форма, която завършва точно над скулите.

овално лице - това е формата на лице, която всеки би искал да има. Всеки тип рамка подхожда на него, дори класическите форми. Добре е обаче да избягвате кръглите очила и oversized модели, които покриват голяма част от лицето ви. продълговатото лице - заложете на авиаторските очила. Те ще омекотят излъчването и ще придадат по-хармонична линия.

Тези тип "котешко око", чийто външни ъгли са извити нагоре също биха ви подхождали.

 

квадратнo лице -

кръглите и овални рамки ще подчертаят елегантно линиите на лицето и ще добавят нежност към визията. триъгълно лице - ако това е вашето лице, то най-добре е да заложите на класически стил рамка, със заоблени ъгли и семпла форма или геометрични по форма модели. сърцевидно лице - подходящи са рамки стил “авиатор”, овални или такива с по-широки долни ръбове. Подчертай предимствата си

След като вече сте определили формата на лицето си, е много важно да се подчертаят чертите, които харесвате, за сметка на тези, които смятате за свои недостатъци. Какво имаме предвид – ако имате красиви и изразителни очи, подчертайте естествената им красота с по-обикновена и семпла рамка, а ако носът ви притеснява – изберете такава, която не е допълнително удебелена в тази област.

Oпредели стила си Ако можете да опишете стила си с една дума, коя би била тя? Елегантна, семпла или пък екстравагантна? Не забравяйте, че очилата са аксесоар, който е необходимо да подхожда на цялостната ви визия. Сигурността е най-важна При избора на очила изключително важно е да се обърне внимание на защитата на стъклата. Информирайте се за видовете стъкла, техните предимства и категории на защита, след това изберете продукт с гарантирано качество и произход
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft