Какви са мъжете, според домашните им любимци

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какви са мъжете, според домашните им любимци
1751

Кучето е най-добрия приятел на човека и в частност на мъжа- тези две създания са свързани по някакъв особен начин от край време. Сега обаче, в 21 век, когато куче се взима за детето, за разнообразие вкъщи , за ефектно сваляне на мадами, или по-скоро не.

Силния лай, задължението „сутрешна разходка”, редовни ваксинации отказват голяма част от силния пол да се сдобият с куче-домашен любимец. И все пак има ли връзка между характера на мъжа и домашния му любимец:

1. Питбул- този мъж вероятно не е стъпвал в университет, (смятал го е за излишна загуба на време), има куп татуировки. Животът е гето. Животът е на улицата. Не помни коя е последната книга, която е прочел, защото е било толкова отдавна. Уикендите минават по клубовете за този вид мъж и кучето му е верен другар , с което се обичат повече от всичко и всички.

2. Немска овчарка- широко разпространена порода кучета и широко разпространен тип авантюристични мъже.Обичат предизвикателствата. Дружелюбни, но дребнави мъже, които трудно допускат хора до себе си , а изборът на жена е особено труден- тя трябва да е най-достойната от всички. Уикендите са, за да бъдат прекарани на поляна в планината , или парка с кучето и бира в ръка.

3. Златна рибка - Асоциалните мъже. Те нямат приятели, поради простата причина , че всички вече са се оженили и имат деца. За този тип мъже това е абсурден момент в живота на мъжа, който той трябва да избягва на всяка цена. Животът за асоциалния тип е компютърна игра и най-важното нещо за него е винаги да е нахранил златната си рибка..след което спокойно може да лентяйства и безделничи пред компютъра или телевизора.

4. Папагал- Няма много приятели, от малък е отлъчен от компаниите, понеже историите му преди лягане на някои лагер са били изпълнени с призраци и несъществуващи същества , които са карали хората да го мислят за психопат и да се дистанцират възможно най-далеч от него. Папагалът обаче перфектно замества хорската липса- той просто мълчи и слуша измислените му истории.

5. Змия- Странния - той ходи с нацепени дънки, има мрачен поглед и никой не го кани на по цигара в почивката по време на работа, защото изглежда прекалено плашещо. И как няма- този мъж вероятно е със фетиш към животински кожи, латекс,остриета и гледайки го, си представяш как с лекота би те накълцал на парчета.

6. Котка – Вехтошарят. Обича да колекционира странни вещи, ходи по странни изложби на експресионизма и много се радва ако намери жена, странна като него, която да го придружава на тях. Капризен като котката си- не обича слънцето, защото е много горещо, не обича и дъжда, защото прави котката му необщителна и не особено гальовна.

7. Малко декоративно прасенце - нестандартен домашен любимец, като стопанина си-той е общителен, винаги облича смокинг, винаги е прилежен. Спестовник. Социален- силно заинтересован какво се случва в Либия, Хаити и Судан, често дори носи тениски със скандални лозунги.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft