Какво означават нежните обръщенията помежду ни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Какво означават нежните обръщенията помежду ни
5154

Смешни за останалите, музика за нашите уши. Но защо ги предпочитаме и какво е предназначението и въздействието на тези галени обръщения, с които наричаме партньора.

Според статистиките половината семейни двойки се обръщат един към друг с подобни епитети. Много по-мило е да чуеш: "Дай ми чантата, съкровище", отколкото "Георги, подай чантата!". Употребата на нежните вълшебни думички изразява позитивна емоция , топли чувства и нежност, които заместват името на човека. Това е директна проява, че молбата е изречена с обич.
Влюбените обожават този начин за обръщение, което винаги ги сближава. "Много ми е приятно, че любимият ми ме нарича "бебе" или "коте". Така е от месеци", споделя млада дама. Прибавянето на местоимението "моята" или "моят" сладур, бонбон, ангелче, злато..., ясно показва желанието за притежание.
Тези обръщения имат силата да привличат с лекота партньора . Те са като таен код, който издава любов. Изразяват връзка - реална или въображаема, която е много силна между него и нея.
Много по-емоционално е в скайп или в SMS да изпратите съобщение от типа: "Липсваш ми, любов моя. Кога ще те видя, слънце на моя живот?" вместо Zdr.Kade si? Sre6ta v 5.OK?
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft