Какъв е вашият тип мъж според цвета, който харесваме - Тест

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какъв е вашият тип мъж според цвета, който харесваме - Тест
8586

Предпочитанието към определен цвят показва какъв трябва да е перфектният партньор

За вашите желания, нужди и цели в отношенията може да се съди по предпочитанието към определен цвят. Ако не сте дефинирала съвсем ясно какъв трябва да е вашия идеален партньор, направете този тест, за да си помогнете в идентифицирането на точния образ на вашата половинка.

И така, изберете един от посочените цветове – този, който ви харесва най-много. Не мислете – просто посочете един:
- Зелен
- Виолетов
- Оранжев
Избрахте ли?

Нека да видим резултатите:

Ако предпочитате  зеления цвят ...
Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си, чувстват се комфортно и уверено във вашата компания и усещат подкрепа от ваша страна. Това обстоятелства – че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори – ви позволява още в началото да определите какво е нужно и важно за един или друг мъж, какви са намеренията му и към какви отношения се стреми.
Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, който ще допринесе за това и с когото ще имате едно спокойно и ясно бъдеще.

Ако предпочитате   виолетовия цвят ...
Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете , с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфортни условия.
Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.
В отношенията си с партньора си сте лоялна, а на самите отношения гледате като на нещо много сериозно.
“Виолетките” вземат решение за брак само, ако мъжът е издържал теста за подбор, който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Дали сте съгласна или не с това, много характерен за жените, предпочитащи виолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. За това ви препоръчваме да не отхвърляте всеки, както  принцесата в приказката за цар Дроздобрад, защото сте намерила един или друг външен “дефект”, а да давате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си красота.

Ако предпочитате оранжевия цвят ...
Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.
Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор , който подхожда към брака като към нещо, което се прави “веднъж и за цял живот”. За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.
Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началото на едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, а да намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Тест
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft