Общи съвети за готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да запазим вкусовите качества на лука при готвене
21638

Как да запазим вкусовите качества на лука при готвене

За да не излитат ароматните вещества, лукът и корените за супа се запържват леко, преди да се пуснат във врящата супа. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft