Как да изберем правилния молив за очи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за грим
Как да изберем правилния молив за очи
10556

Как да изберем перфектния молив за очи? Как да го използваме за прецизно очертани очи? Какви са тънкостите в грима на очите? Все въпроси, на които знаем отговорите.

Перфектният молив за очи не се размазва, прави изящна линия, която подчертава окото, има наситен цвят и е лесен за нанасяне. Преди да ви дадем няколко предложения от перфектни моливи за очи, ето няколко съвета за използването им:

За придаване дълбочина на погледа, преди да се сложат сенките за очи, трябва да се очертаят контурите на окото (възможно най-близо до миглите) с черен или тъмнокафяв молив. После контурът се разнася леко с плоска четка.
Има два основни начина за използване на молива за очи: във вътрешния ръб на окото – за предпочитане е при големи очи, но може да се използва и при светлите очи за подсилване на цвета им, или върху горния и долния клепач, до самите мигли.
Ако очертаете със светъл молив вътрешния ъгъл на очите, ще ги направите още по-изразителни. Или пък поставете малка точка от бяла сянка във вътрешния ъгъл на всяко око – така ще изглеждат по-раздалечени.
За да удължите кръглите очи, нанесете на върха на клепачите много тънка линия с молив и в долната му част тъмни матови сенки, а в горната по-светли.
При изпъкнали очи използвайте молив за очи и тъмни сенки. Моливът се нанася в гънката на клепача и после се разпределя по цялата долна половина.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Модерен грим
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft