Как да направите палачинките меки: Те никога повече няма да бъдат жилави и дебели, ако добавите 1 необичайна съставка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да направите палачинките меки: Те никога повече няма да бъдат жилави и дебели, ако добавите 1 необичайна съставка
Как да направите палачинките меки: Те никога повече няма да бъдат жилави и дебели, ако добавите 1...
96
Как да направите палачинките меки: Те никога повече няма да бъдат жилави и дебели, ако добавите 1 необичайна съставка
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Въпреки че изглежда, че са лесни за приготвяне, много хора откриват, че палачинките не са най-вкусни, когато са изпечени - те са жилави, или дебели, лепкави... Затова ви разкриваме триковете, използвани от професионалните готвачи.

С тях палачинките ви ще бъдат перфектни.

Приложете тези правила и ще направите фантастични палачинки:

Независимо дали правите палачинки по рецепта или от нулата, извадете две супени лъжици от общото количество брашно, което сте приготвили за палачинките, и вместо това добавете две супени лъжици нишестено брашно (за гъстота).

ПРАВИЛО 2

Преди да смесите брашното с всички останали съставки, не забравяйте да го пресеете през цедка.

ПРАВИЛО 3

Използвайте сода бикарбонат, за да направите изпечените палачинки меки. Но не прекалявайте, половин чаена лъжичка ще е достатъчна.

ПРАВИЛО 4

Ако използвате сода бикарбонат в рецепта за палачинки, не забравяйте да я пресеете заедно с брашното, преди да добавите останалите съставки.

ПРАВИЛО 5

Настържете кората на лимон, портокал или мандарина в сместа за палачинки, това ще им придаде специален вкус и аромат!

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft