Как да познаете добрия любовник според правописа

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да познаете добрия любовник според правописа
4986

Мили мишуенца,

Как са междучаршафните отношения напоследък? Мачкате ли сатена със страст или само гo гладите с парна ютия? Или пък още не сте намерили подходящия човек, с когото да правите див и страстен секс? Все колкото и да се стараете, колкото и пъти да го пращате в рая с френска любов , сексът не е занимание самотно. За него са нужни двама. Ако все още сте в търсене на Мистър Единствен на Сърцето и Най-Добър Любовник , днес ще ви издам една тайна. С нея любовният ви живот ще стане песен, дори и да пеете фалшиво.

А именно – как да познаете добрия любовник . И за да е още по-интересно, ще ви пошушна, че изобщо не е нужно да стигате до чаршафите. Така де – защо да си губите времето, като може да разберете предварително що за любовник е той. За целта са ви нужни само лист и химикалка.  

Накарайте го да напише дума, в която има буквичката Р

Това е една от буквите, които издават най-много за характера на човека. Другите са д (като дупе), у (като убавица си ми ти), б (като бегом в леглото), в (като воайор), ц (като целуни ме). Разбира се, в техния ръкописен вариант.

И за да не си мислите, че ще ви говоря някакви врели-некипели, ще призова цялото графологично воинство на своя страна. Според тях (графолозите имам предвид) какъв любовник ще бъде мъжът – брутално доминиращ или нежен романтик, може да разберете именно от начина, по който изписва буквата р.

За да съм максимално точна (и малко гадничка), помолих мои приятелчета – г-н Е, г-н Д, г-н Н и г-н И, да напишат думата ТРАКТОР. Цели две р-та. Хитро, нали?! И ето какви любовници се оказва, че са те. Разбирам го, без дори да съм била и на метър от леглото с тях.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft