Как да проверим своята истинска възраст?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да проверим своята истинска възраст?
7325

Лесно можете да проверите своята истинска възраст, а не тази по паспорт, като разберете доколко гъвкаво е тялото ви.Наведете се напред, леко сгънете краката в коленете и се опитайте с длани да докоснете пода.

Ако дланите ви изцяло легнат на пода, биологическата ви възраст е двадесет години. Ако едва успявате да докоснете пода с пръсти, биологическата ви възраст е четиридесет години.

Ако ръцете ви се спускат само до нивото на коленете, възрастта ви съответства на седемдесет биологични години. Проверете и баланса си. Затворете очи и застанете само на ляв крак.

Помолете някой да засече времето, в което можете да останете така, без да мърдате. Ако се задържите тридесет секунди, имате баланс на двадесетгодишен човек, ако е по-малко от петнадесет секунди – биологическата ви възраст клони към четиридесет години.

Яжте повече сурови зеленчуци и плодове , които не са подлагани на термична обработка и на замразяване. Хапвайте салати от листни зеленчуци – те са пълни с токоферол – витаминът на младостта.

Храните, богати на йод, поддържат организма млад дълго време. Чай от джинджифил и от женшен подобрява кръвоснабдяването и помага за подмладяването на тъканите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft