Как да разберем какъв цвят е нашата аура и какво означава тя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да разберем какъв цвят е нашата аура и какво означава тя
4899

Всеки човек има аура, която е оцветена в различни нюанси от цветовия спектър. Въпреки, че аурата е нещо напълно невидимо, има хора, които твърдят, че я виждат с просто око.

Има и хора, които се съмняват в съществуването й. Хората, които вярват в съществуването на аурата, смятат, че тя е биоенергийно поле, което обгражда всяко живо същество.

Цветът на аурата може да отразява личността на човека, неговия ентусиазъм, и дори здравословното му състояние. Няма научни доказателства за съществуването на аурата, също така и факти, които да потвърждават, че тя не съществува.

Хората, които вярват,че съществува аурата, твърдят, че лесно може да се разпознае цветът им. Какво трябва да направите, за да видите цветът на вашата аура?Необходимо е да се купят маслени бои, с които работят художниците.

Ще ви трябватцвят. Наредете от цвят и се опитайте да изчистите ума и съзнанието си всички мисли.

След това изстискайте върху лист хартия произволно количество храна и я смесете с боята. Можете да смесите всичките три цвята, два или да изстискате само единвсичко зависи от вас, както вие искате.

Сложете върху очите си плътна лента, като преди това сте затворили капачките на тубичките с боя. Поставете и прекарайте ръката си над трите тубички и щом почувствате топлина, свалете превръзката от очите си и вижте от коя тубичка се излъчва.

Изстискайте боята от него и смесете с микса от цветове, който сте направили върху листа. Цветът, който ще е получите, на практика ще бъде цветът на вашата аура.

Ако преобладава червеният цвят , вие сте човек, който се впечатлява от всичко и всички, склонни сте към импулсивни действия и имате много таланти. Рационалните хора, които се осланят на разума и логиката, имат аура в сини оттенъци .

Светлосиният цвят е отличителен за скромните и трудолюбиви като пчелички хора, жълтият е характеренза умните и хармоничните, кафявиятза такива, които са същевременно темпераментни и студени, а зелениятза веселите и усмихнати личности.

Успех!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft