Как да разберем най- лесно дали мъжът до нас е моногамен и дали е склонен към изневяра

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да разберем най- лесно дали мъжът до нас е моногамен и дали е склонен към изневяра
12126
Как да разберем най- лесно дали мъжът до нас е моногамен и дали е склонен към изневяра

Кои са най-красноречивите признаци на полигамност и неспособност за поддържане на интимни отношения само с един партньор?

В началото на връзката често е трудно да разберем дали партньорът ни е склонен към изневяра. Не е и нужно да мислим още веднага за това. Но пък е важно да забележим знаците и сигналите, които издават дали той е моногамен или не.

1. Всичко се върти около секса.
Ако в една връзка водеща роля има сексът, това е повод да ви светне червената лампичка. Страстта е хубаво нещо, но когато тя е централна във връзката, нещо не е наред.

Партньорът ви не се интересува от личността ви, какво харесвате, от какво имате нужда, не обича да води дълбоки разговори с вас, а иска предимно секс.

2. Държи ви на разстояние.
Характерно за хората, неспособни на моногамни връзки е, че те се стараят да държат партньорите си винаги на една ръка разстояние от личното си пространство и интимния си свят. За тях физическото е на първо място, интимното, емоционално привличане рядко съществува. Даже да започнат да проявяват признаци на привързаност, те се объркват и започват да се отдръпват, защото се плашат от близостта.

3. Винаги е много зает.
Нямат време за вас. Не ви поставят на първо място в плановете си. Немоногамните мъже никога не се стремят да прекарват повече време с половинките си, защото имат какво да крият, а и бързо им омръзва.

4. Тези мъже са много сексуални.
Ако мъжът е прекалено сексуален, необходимо е да имате едно наум. Сексуалността и страстта са прекрасно нещо и са важни за връзката, но само в допустимите граници. Ако забелязвате свръхстремеж към секс, вероятността на партньора ви да му омръзнете и да потърси утоляване на сексуалния глад другаде, е много голяма.

5. Прекарвате прекалено малко време заедно.
Не го оправдавайте – не е виновна работата му или многото ангажименти. Той просто си разчиства време за други сексуални връзки.

6. Вглежда се във външния си вид.
Немоногамните мъже се стараят да изглеждат добре. Външният им вид е от първостепенно значение, защото те непрекъснато трябва да привличат други партньорки, не само вас.

7. Пазене на тайни.
Тайните са част от играта. Колкото по-малко знаете, толкова по-лесно ще е да скрие от вас онова, което не бива да научавате.

8. Промени в настроението.

Характерна за полигамните мъже е честата смяна на настроенията. В началото на една връзка те са с приповдигнато настроение, чувстват се ангажирани, весели, вълнуват се от новостта на връзката. Скоро след това обаче това настроение отминава, докато не се появи друга жена на хоризонта.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft