Как да разпознаем мъжът по краката му

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да разпознаем мъжът по краката му
19701

Кой знае защо е прието да се обсъждат само дамските крака - тяхната дължина, форма, наличие на целулит и други подобни. Ние решихме да възстановим справедливостта и да разкрием всички тайни на... мъжките долни крайници!

Географията на крайниците

Оказва се, че дължината на мъжките крака зависи от наследствено-географски фактори - къде е роден техният собственик, кои са бабите и дядовците му...

Обитателите на пустинята и саваната имат дълги нозе, за разлика от жителите на топлите и влажни райони, които са близо до екватора. Краката на един негър, поставен до белокож мъж със същия ръст, ще се окажат с три сантиметра по-дълги! Освен това при негрите в Централна Африка, с изключение на отделни ниски на ръст племена, са по-дълги бедрата, които в горната си част леко се свиват. Коляното е почти незабележимо, а прасците са дълги и добре очертани, с тесни глезени.

При северните европейски народи също често се срещат стройни крака, но те са по-широки в стъпалото и глезена, размерът на ходилата е голям, а прасците са изпъкнали и възлести.

Населението на Средиземноморието и народите на Севера като цяло стои на къси крака с релефни големи мускули и малки ходила. Източните мъже и азиатците често също не могат да се похвалят с дълги нозе, затова пък те обикновено имат красиви тесни стъпала.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft