Как да разпознаете стиснатия мъж

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да разпознаете стиснатия мъж
8176

Доказано е, че жените предпочитат мъже със стабилно финансово положение . Това не означава, че всяка жена на планетата очаква от половинката си да пилее пари по нея. Но когато мъжът икономисва от всяка дреболия няма как да не запали фитила на женското търпение.

Какво е скръндза?

Много е важно да се подчертае същността на понятието скръндза. Скръндзите са скъперници, т.е. хора които имат материална възможност, но нямат никакво желание да дават пари за удоволствие, дори за своето собствено. Така че преди да обвините мъжа в скъперничество, се постарайте да разберете дали просто не се намира в труден финансов момент.

Хубаво е от бюджета да се заделят пари за "черни дни", но когато това се превърне в обсебване никоя покупка няма да е приятна.

Скръндзави мъже
Има няколко причини, заради които мъжете толкова страстно пестят парите си.

1. Не искат да привлекат меркантилни жени – голяма част от мъжкото съсловие обвинява жените в користолюбие. Затова стискат трудно спечелените си пари и не си позволяват да почерпят момичето, с което са на среща.

2. Когато мъжът е спестовен – това качество не е изцяло негативно, но ако не успеете да преглътнете неговата икономичност, е по-добре да прекратите връзката си с този мъж.

3. Когато не ви познава добре - често мъжете са на мнение, че не си заслужава да харчат пари по жени, с които няма да се получи нищо сериозно.

Как да ги разпознаваме?

Подаръци
- когато обещава, че следващия път той ще плати, но това не се случва;

- дори да плати сметката, следете дали ще остави бакшиш на сервитьорката;

- постоянно се оправдава, че пести за нещо

- отявлено скатава от парите за собствената си сметка, когато сте в по-голяма компания.

Споделянето е един от ключовите моменти във взаимоотношенията и без да е "златотърсачка" една жена обича вниманието под формата на вечеря в хубав ресторант, както и комплиментите - чрез изискани подаръци.

Жените очакваме пълна отдаденост от партньора си и когато такава липсва е нормално във връзката да има напрежение.

Разумните граници на бюджета са нещо задължително, за да ни стигат парите. Но непрестанните лишения не са знак, че се справяте с контрола на финансите си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft