Как да разчетем съдбата си по пръстите на краката

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да разчетем съдбата си по пръстите на краката
3600

Почти всеки може да разчете съдбата , гледайки линиите на дланта, но още преди стотици години, индусите са започнали да разучават тайните на краката и са достигнали до много интересни изводи.

Оказва се, че по формата на пръстите на краката и тяхното размерно съотноошение, гъвкавост и изящност, може да се установи какъв е характерът на човека, какви житейски промени го очакват, в коя област той ще има успех.

* Извивката на този или онзи пръст, неправилната им форма, говорят за миналите и вероятно днешните неуспехи в областта на тази сфера, за която отговарят.

* Ако някой от пръстите е много по-изразено развит и изпъква на фона на останалите - това качество (за което отговаря) може да бъде считано за доминиращо в живота Ви.

* "Сливането" на два пръста говори за неразривност между двете харатеристики, за които отговарят и тяхното съвместно влияние върху живота и личността Ви.

* Ако откриете червени петънца по някой пръст, то очаквайте промени в тази област.

* Ако четвъртият Ви пръст (този до кутрето) е скрит зад някой от другите, то Вие се боите и бягате от проблемите, 'заравяйки глава в пясъка', но така и не се чувствате в безопасност.
Подобна ситуация на левия крак е и сигнал за това, че прекалено много се доверявате на любимото си същество, за съжаление понякога напразно...

* Леко повдигнатите краища на пръстите са свойствени за мечтателите.
А подгънатите навътре, леко напомнящи за нокти на птица, говорят за наивността на притежателя си и неговата зависимост от чуждото мнение.

* Тригълната и квадратна форма на горната част на големите пръсти е свидетество за известна изолация и затвореност.

* Топчестата форма на големия пръст е доказателство за добра житейска приспособимост, но и за твърде голяма зависимост от чуждото мнение.

* Леко удебелния или изпъкнал нокът на големия пръст, за съжаление, подчертава нестабилността в емоционалната сфера и излишна раздразнителност.

* Хубавите, безупречно елегантни и изящни пръсти, образуващи красива линия, показват високо ниво на организираност, акуратност, точност и любов към хармоничния порядък.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft