Как да се справим с хремата от вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Как да се справим с хремата от вкъщи
60577

Ниски температури, влага, застудяване, градски транспорт ... всички тези фактори са достатъчни, за да ни пипне каквато и да е настинка или вирус.
Само да постоим 10-20 минути на спирката да ни надуха вятърът, да ни се намокрят краката от дъжда или да ни покихат в транспорта или на работа и сме готови.
Две са основните причини за обикновената хрема – вирусна инфекция и простуда.
Най-малкото, с което можем да се отървем е хремата . Ако не е съпътствана с главоболие, температура или някаква друга симптоматика, също трябва да се лекува своевременно, защото в противен случай може да прерасне в синузит, възпаление на ушите, очите, или на дихателните пътища, да се развие бронхопневмония.
Лошото е, че каквато и да е причината, за хремата – пипне ли ни, може да не ни пусне седмици наред. А е твърде възможно и въобще да не разберем защо всичко тече.
Но веднага хукваме към аптеката да се презапасим с носни кърпички, физиологични разтвори, капки и спрейове за нос. Това без съмнение е най-лесният начин, но и най-скъпият.
 

С какво друго можем да противостоим на хремата , така че да я прогоним по-бързо? Ето няколко изпитани начини от народната медицина.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft