Как се прави греяна ракия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави греяна ракия
30270

Ракия може да бъде направена от най-различни плодове, зеленчуци, зърнени култури и голяма част от хората си я произвеждат у дома. Добре позната е у нас, не само в чистия си вариант, а също и като греяна. 

Да се направи греяна ракия се иска известен опит. Защото мнозина начинаещи често се излагат - ту не уцелват пропорцията ракия-подсладител (захар или мед), ту сгрешават температурата или времето, ту не са намерили подходящия съд. Грешки има всякакви.
Градусът може да падне и ако допуснете ракията да ври. Затова нека видим някои основни правила, достъпни за всеки, който иска да зарадва гостите си с този нашенски специалитет.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft