22 Декември 2012
                
                160626
            
                                                                        Защо да правим греяна ракия
                                                                                                От какво се приготвя греяната ракия
                                                                                                Нужно ли е да добавяте аромати към греяната ракия
                                                                                                
                            Най-важния момент при греяната ракия
                                                                                                Как трябва да се пие греяната ракия
                                                            
                Най-важния момент при греяната ракия
Едно от най-важните неща за греяната ракия – когато се сложи на котлона, тя не бива да завира, достатъчно е само да се затопли. Когато забележите, че е пред завиране, започнете да разбърквате. Слагате ракията в джезве на котлона и добавяте меда или захарта, точно в момента преди да заври – трябва да отдръпнете джезвето от горещия котлон.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







