Как се прави греяна ракия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Най-важния момент при греяната ракия
159651

Най-важния момент при греяната ракия

 

Едно от най-важните неща за греяната ракия – когато се сложи на котлона, тя не бива да завира, достатъчно е само да се затопли. Когато забележите, че е пред завиране, започнете да разбърквате. Слагате ракията в джезве на котлона и добавяте меда или захарта, точно в момента преди да заври – трябва да отдръпнете джезвето от горещия котлон.

1 2 3
4
5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft