Малки тайни за приготвянето на вкусна риба за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как ще познаете прясната риба
99021

Как ще познаете прясната риба

Купувайте прясна риба само когато се предлага поставена в съдове, пълни с лед.

Ще познаете прясната риба по очите – те трябва да бъдат блестящи и прозрачни, а цветът на хрилете да е яркочервен.

Когато готвите месо или риба в микровълнова фурна, за да се сготви хубаво отвътре, е препоръчително да се нареже на парчета.

Когато си купувате миди, избягвайте да избирате тези, които са тежки. Това означава, че при улова те вече са били мъртви и са пълни с пясък.

Когато подготвяте за консумация шаран, трябва много внимателно да отстраните заседналата кръв в коремната кухина, защото в противен случай ще горчи.

Когато купуате калмари, избирайте най-дребните, защото те са и най-крехки.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft