Камелия бие всички с тяло: Вижте с какъв режим го поддържа и как бори целулита!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Камелия бие всички с тяло: Вижте с какъв режим го поддържа и как бори целулита!
32719
Камелия бие всички с тяло: Вижте с какъв режим го поддържа и как бори целулита!

Камелия може и да не е толкова млада като повечето си колежки, но ги бие всичките с тяло!

Певицата Камелия сякаш не остарява. Макар че отдавна прехвърли 40-те и вече твърдо крачи към 50-те, изпълнителката може да засенчи болшинството от младите си и вървежни колежки с тяло и перфектни мерки.

Нещо повече – Камелия не е само слаба и стройна, но няма и грам целулит по себе си.

Нещо, което се среща все по-рядко в наши дни. Певицата обаче издаде тайната си и призна, че в борбата с целулита не залага на друго, а само на водата. Тя пиела по много вода, поне 3,5 литра на ден, за да чисти токсините и вредните вещества от организма си и да поддържа кожата.

Камелия изглежда феноменално на тези години, има убийствено тяло.

Колкото до храненето, Камелия не спазва строги диети, а още по-малкото пък се подлага на глад. При нея тайната е в режима на хранене, който от години вече се базирал на прочутото разделно хранене.

То спомагало крайно много за отслабване и за поддържане на стройна фигура като с него изобщо не оставаш гладен, хвали се певицата. „Ям си всичко и дори си позволявам да си определя някой ден от седмицата, в който мога и да прекаля. Но важното е, че избягвам сладката, мазните храни, тестото. Надали казвам нещо по-различно от това, което всеки знае. Трябва обаче не само да знаем, а и да го правим“, обяснява певицата.

Колкото до спорта, Камелия не била от най-запалените фитнес маниаци и по-скоро разчитала на това, че самата тя е енергична и обича да се движи. А и любимият й Цветин се стараел да я изтощава до краен предел в леглото, така че допълнителни тренировки не й били нужни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft