13 Април 2012
                
                71281
            
                                                                        Спанак с ориз
                                                                                                Плакия от картофи
                                                                                                
                            Картофена крем супа
                                                                                                Боб в гърне
                                                                                                Стар фасул на фурна
                                                                                                Сарми с ориз и праз
                                                                                                Супа от картофи и гъби
                                                                                                Супа по градинарски
                                                                                                Манастирска чорба
                                                            
                Картофена крем супа
	500гр. картофи
	1 глава кромид лук
	1/2 връзка магданоз
	2 моркова
	сол, черен пипер, къри
	зехтин
	Приготвяне или как се готви ястието
	Картофите, лукът и морковите се обелват и сваряват. Заедно с водата, в която са врели се пасират. Магданозът се пасира с 3-4 с.л. зехтин и се добавя към супата. Подправяме с черен пипер и къри.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







