13 Април 2012
                
                71270
            
                                                                        Спанак с ориз
                                                                                                Плакия от картофи
                                                                                                Картофена крем супа
                                                                                                Боб в гърне
                                                                                                Стар фасул на фурна
                                                                                                Сарми с ориз и праз
                                                                                                Супа от картофи и гъби
                                                                                                Супа по градинарски
                                                                                                
                            Манастирска чорба
                                                            
                Манастирска чорба
	Взема се 350 г стар фасул (или леща), залива се с 3 литра вода и се поставя на печката да се вари на тих огън. Нарязват се на дребно един морков, 1/2 глава целина, една глава лук и заедно с две кафени чашки олио или дървено масло се слагат да се варят в чорбата.
	Около 15-20 минути преди чорбата да се свали от огъня се нарязват 2-3 червени домати и се прибавят към нея заедно с няколко листа ситно нарязан джоджан. Посолява се и се освежава със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







