 
                
            
	Загрейте фурната на 170 градуса.
	Нарежете рибата на не много големи парчета, поставете ги в купа, подправете със сол и пипер, залейте с лимонов сок и оставете да се мариноват, но не повече от 1 час.
	Сварете картофите с обелките, обелете и ги намачкате с вилица. Овкусете със сол, пипер, масло и разбъркайте добре.
	Почистете лука и моркова и ги нарежете на малки кубчета. Разтопете малко масло в тиган и задушете зеленчуците на бавен огън, докато лукът омекне. След това прибавете рибата и пържете, докато стане готова. Намачкайте я.
	Внимателно смесете рибата и зеленчуците с картофите. Подправете допълнително, ако е необходимо. Изсипете сместа в намазана с масло форма за печене. Най-отгоре наредете малки парченца масло и поръсете настърган кашкавал. Печете 20 минути. Оставете да изстине 10 минути, преди да сервирате.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








