Като видя изборът на годеник на дъщеря си, бащата побесня и забрани сватбата-Беше ли редно обаче!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Като видя изборът на годеник на дъщеря си, бащата побесня и забрани сватбата-Беше ли редно обаче!
8898
Като видя изборът на годеник на дъщеря си, бащата побесня и забрани сватбата-Беше ли редно обаче!

Може би не всички родители ще могат да приемат толкова бързо развитие на събитията. Освен това мама или татко може да не харесват самия младоженец. Какво да правим в такива ситуации и как да установим отношения с най-близките роднини ? За това е нашата днешна история от живота с нетривиален сюжет.

ПРЕМЕСТВАНЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА

„Когато казах на родителите си за годеника си, у дома започна адът. Татко извика, че няма да има сватба и полудях. И аз се разплаках, опитвайки се да разбера защо баща ми беше толкова категоричен. Скандалът завърши с факта, че аз просто напуснах дома и не се прибрах да нощувам.

Работата е там, че се влюбих в чернокож мъж. Срещнахме се в университета, и двамата сме учили за хирурзи. Нашата любов избухна в пламъци: не можех да си представя ден без Самуел. Страхувам се да си представя колко болезнено му е било да чуе какво казва баща ми.

Благодаря на майка ми, че прие моя избор. Видях, че тя наистина е щастлива. В крайна сметка Сам направи всичко, за да угоди на родителите ми. Той беше учтив и внимателен, винаги готов да помогне. Освен това той е професионалист в своята област. Още от първата година в университета той прави планове за бъдещето и уверено се придвижва към целта си.

„Ти си майка! Трябва да спрете всичко това сега, спрете този фарс. Направете всичко, за да предотвратите тази сватба! " - крясъците на татко долетяха от кухнята. Опитах се да се контролирам, да убедя баща си. Но той беше непоклатим.

Тогава взех най-сериозното решение в живота си: да има сватба! Освен това започнах да планирам преместване в друга държава, защото осъзнах, че просто не мога да живея в един град с родителите си. Самуел ме подкрепи изцяло, но никога не ме натрапваше.

Имахме скромна задушевна сватба. Сватбата, на която баща ми не присъства. Той спря да общува с мен и избягва всякакви срещи с мъжа ми. Дори когато си тръгнахме, татко не дойде да ни види. Болеше, но направих най-доброто, което можах. Това е неговият избор и той трябва да живее с него.

Нов живот

Отне 5 години от живота ни заедно със съпруга ми. През това време успях да родя две прекрасни деца и да стана истински пазител на огнището. Самуел изгради успешна кариера и защити семейството ни от всякакви проблеми.

Майка ми идваше при нас няколко пъти. Тя се погледна с внуците си и очакваше с нетърпение нашата среща. Тя често казваше, че мечтае да се приберем поне веднъж. За да бъда честна, аз самата много исках да посетя родителите си.

Всичко се случи внезапно. Много исках да изненадам мама и татко. И така се случи. "Здравей татко!" - казах, като видях татко, и се разплаках. Децата хукнаха да прегръщат майка си и Самуел плахо подаде ръка на баща си. Той ни поздрави и час по-късно показа на внуците си колекцията си от калайджии и ги покани да рисуват заедно.

Цяла вечер имах буца в гърлото. Исках да ридая от щастие: наистина ли ще се получи? През нощта отидох в кухнята да пия малко вода и намерих баща си там. "Прости ми. Сега виждам, че съм сгрешил. Наистина сте щастливи, очите ви просто греят. На света няма достатъчно думи, които да изкупят вината ми пред теб - каза татко шепнешком и започна да плаче.

На следващия ден бащата на Сам покани Сам да говорят. До късно през нощта с майка ми седяхме в кухнята и чакахме нашите мъже да се върнат. Към полунощ входната врата се отвори и на прага се появиха двама щастливи мъже. Те се разсмяха весело и ни разказаха за своите приключения днес.

И на следващата сутрин татко каза: "Е, следващия път, когато дойдем-с мама!" Сърцето ми най-накрая се разтопи и душата ми се почувства топла и радостна. Животът изглежда се подобрява.

"

От редактора

Възгледите на родителите и техните пораснали деца не винаги съвпадат. Щастието на собственото ви дете обаче е много по-важно от глупавите предразсъдъци и стереотипи. Живеем в постоянно променящ се свят, където цветът на кожата и мястото на раждане на човек не трябва да имат значение. Ценни са само какви качества притежавате.

Надяваме се тази мила история с щастлив край да ви вдъхнови! Не забравяйте да споделите впечатленията си в коментарите. Може да искате да ни разкажете вашата подобна история. Очаквам!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft