Кейт Мидълтън използва таен език, с който общува с децата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кейт Мидълтън използва таен език, с който общува с децата си
14456
Източник: ohnamama.bg
Кейт Мидълтън използва таен език, с който общува с децата си

Да отглеждаш три деца под 10-годишна възраст не е лесно, дори да бъдеш херцогинята на Кеймбридж.

Особено когато си член на кралското семейство, и то бъдеща кралица, е от особено значение наследниците ти да се държат подобаващо на обществени места. А Кейт Мидълтън има подходящ метод, с който подсказва на Джордж, Шарлът и Луи, че трябва да обърнат внимание на поведението си, разказват от Marie Claire.

Според The Sun кодовата фраза на херцогинята за „успокой се“ е доста проста: „Нека си дадем почивка“.

Когато майка им обявява, че е време за почивка, Джордж и Шарлот знаят, че е време да забавят темпото. Ако в момента се намират вкъщи (тъй като този код се използва и при затворени врати), те вземат няколко минути, за да упражняват някаква тиха, самостоятелна дейност като четене на книга или редене на пъзел.

„За всеки родител е много трудно да възпитава публично“, казва пред The Sun д-р Ребека Шико, основател на дигиталната библиотека за родители “Essential Parent” и автор на „Спокойно и щастливо прохождащо дете“.

Херцогинята на Кеймбридж обаче разполага с някои техники за физическа комуникация, които ѝ помагат да поддържат спокойствие на Джордж и Шарлот публично, казва специалистът.

Според д-р Шико Кейт Мидълтън е добра в осъществяването на топъл контакт с докосване по главата.

„Тя стига до тяхното ниво, за да разговаря с тях, но им позволява да се държат като деца.

Тя има прекрасен баланс на чувствителност и нежни граници. Не очаква от тях да се държат като малки възрастни и знае, че децата преминават през напълно естествени етапи като нервни изблици.“

„Кейт е чувствителна и топла майка“, добавя Шико. „Това се нарича авторитетен стил на родителство, който в момента се насърчава. Сравняван е с автократично родителство, което се е насърчавало в някои кръгове във викторианско време (напр. децата трябва да бъдат виждани, а не чувани).“

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft