Кейт Мидълтън лази по нервите на кралицата-Ето как иска да кръсти новото бебе

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кейт Мидълтън лази по нервите на кралицата-Ето как иска да кръсти новото бебе
34823
Кейт Мидълтън лази по нервите на кралицата-Ето как иска да кръсти новото бебе

Кейт Мидълтън за пореден път вся раздор в кралския двор!

Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на кралската фамилия. Очевидно това й се удава перфектно, защото го направи и сега, въпреки радостния повод с новото бебе в семейството.

Именно темата за бебето се е превърнала в нов повод за конфликт между Катрин и кралицата.

Причината е, че жената на принц Уилям този път има намерение да кръсти детето си на своята майка, а не на някой от кралството.

Кейт Мидълтън уважавала и обичала много майка си Карол и точно така смятала да кръсти третата си рожба, ако е момиче. Друг вариант, който обмисляла, е Каролин.

Това сериозно подразнило Елизабет Втора, която вече веднъж претърпя частичен удар с името на предното дете на Уилям и Кейт. То бе кръстено Шарлот Елизабет Даяна, което не се хареса на кралицата, понеже тя искаше да носи само нейното име, а не и на принцеса Даяна, с която изобщо не се разбираше.

Сега прабабата на задаващото се дете търпи нов удар. Затова тя се надявала бебето да се окаже момче. Тогава ще се търси друго име, но няма да е това на майката на Кейт.

За Карол Мидълтън по принцип се пише и говори, че е много властна жена. Нищо чудно тя да е накарала дъщеря си да избере това име за бъдещото си дете.

Очаква се въпросното малко човече да се появи на бял свят идната пролет. То ще бъде под номер 3 сред наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft