Кекс с прясно мляко
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            587556
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте яйцата със захарта до побеляване и след това започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане всички останали продукти последователно.
Какаото разбийте с малка част от сместа накрая. Преди това сипете по-голямата част от тестото в набрашнена и намазнена форма за кексове или в обикновена тава.
Върху светлата смес изсипете кафявата. Кексът се пече в предварително загряна на 160 градуса фурна. Проверявайте готовността с клечка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








