Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Бик


Бик
1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Характеристики

Търпелив, мълчалив, сдържан, бавен, незабележим, уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под груба външност. Той предизвиква доверие у хората и това е една от тайните на неговия успех. Бикът умее да наблюдава и обича да е сам. Пази идеите си фанатично.

Въпреки спокойната външност той е холерик – сдържан, но в същото време напорист. Рядко се нервира, но за това пък гневът му е поразителен, а ако имате неблагоразумието да му противоречите може да стане опасен. Не понася загубите и мрази да му създават пречки.

Той е роден лидер. Говори само, ако наистина се налага. Не обича промените, които биха нарушили динамичния му стереотип. Властен е, уважава традициите и спазва условностите. Работоспособен, предпочита да работи за себе си и да подсигурява сам благата на семейството си.

Подходящи за него са свободните професии и тези свързани със селскостопански труд. Лесно практикува както физически, така и интелектуален труд. Добър ръководител е. Предпочита дейности, свързани с пътуване.

Бикът рядко среща разбиране сред околните. Упражнява властта си безапелационно. Той е нежен, чувствен и предан, но не и романтичен. За него флирта е ненужно губене на време. Има материалистично отношение към живота, не е ревнив, но изисква абсолютна вярност. Не е склонен към изневяра, но това негово качество не се оценява.

Младежките му години минават безметежно. В следващия период от живота си се сблъсква с трудности, свързани с интимния (брачния) му партньор, който започва да търси романтика извън семейното огнище. Ако в този момент Бикът не промени навиците си започва да предизвиква антипатия и да настройва близките срещу себе си. Той не приема разликата във възгледите. Ако създаде сполучливо семейство старините му ще бъдат спокойни и ще успее да се справи с всички трудности.

Мъжът, роден в годината на Бика – ако е през пролетта или лятото е материално задоволен. Родените през есента и зимата трудно се справят с материалните проблеми. Радва се на успехи сред жените.

Жената, родена в годината на Бика е мека, добродушна, безкористна, услужлива. Тя е грижовна и привързана към семейството. Привлекателна е и има много приятели. Ако е родена през есента и зимата живее по-успешно.

Критични години За бика това са 23, 46, 55, 64, 71 и 81-та от живота му. Тогава не е препоръчително да посещава болни и да ходи на погребения, особено през декември.

Несъвместимости Бикът има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с тигъра.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft