Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Дракон


Дракон
1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Характеристики

Драконът е жизнен, активен, открит, чистосърдечен, доверчив, енергичен, широкоскроен. Той е чувствителен, изпитва безпричинно безпокойство. Стреми се към съвършенство и това го прави взискателен, както към себе си, така и към другите. Изисква много, но дава много повече. Раздразнителен е, думите му изпреварват мислите. Умее да дава полезни съвети, но робува на скрупули. Драконът е ентусиаст и лесно се увлича по различни идеи.

Той е разностранно развит, интелигентен, издръжлив, великодушен, има силна воля. Влиятелен е и мнението му се слуша. Драконът успява във всичко и не изпитва никакви нужди по жизнения си път. Каквато и професионална изява да си избере я овладява до съвършенство. Може лесно да спечели всичко, но и да загуби всичко.

Получава много любов, но самият той рядко се влюбва и още по-рядко показва любовта си. Той почти никога не преживява любовно разочарование, но често става причина за драми и сътресения. Жените печелят обществените симпатии и имат множество обожатели. Драконът създава семейство късно или изобщо не го създава – сам се чувства по-добре.

В детството и младостта си драконът преживява много трудности, защото изисква прекалено много от близките си. Артистичният му темперамент е труден за възприемане и в средната си възраст. Той обикновено превъзхожда околните и не ги разбира. Въпреки това всички го харесват и се вслушват в мнението му. Има труден характер, винаги е недоволен, но в края на живота си обикновено получава всичко, което пожелае и се чувства много щастлив.

Драконът символизира късмета, космическата сила и положителното планетарно влияние, живота и напредъка. Той носи богатство, добродетел, хармония и дълголетие. Драконът е митичен, той може да бъде огън, злато и вода, но може да бъде унищожен за секунди, след което да се възроди от пепелта.

Мъжът, роден в годината на Дракона – животът му е труден, но материално обезпечен. Ако е роден през пролетта и лятото даже е богат. Има ли родилно петно на рамото той е мъдър, красноречив и популярен сред жените. Март и септември за него са критични месеци.

Жената, родена в годината на Дракона е сговорчива, отзивчива и трудолюбива. Ако не случи на подходящ съпруг е особено нещастна. Родените през есента и зимата са по-щастливи и постигат целите си по-лесно. Ако има родилно петно на гърдите всичките й желания се сбъдват. Главата, костите и зъбите й са слабо място в здравословно отношение. В детството трябва да се пази от огън и вода. Трудни години – 1, 28, 29

Критични години За мъжете това са 4, 28, 39, 56 и 60-тата от живота им. За жените - 52, 65 и 80-тата година.

Несъвместимости Драконът има пряка несъвместимост с кучето и скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) със змията.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft