Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Змия


Змия
1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Характеристики

Змията е мъдра, прозорлива и упорита, сантиментална, нежна. Притежава прекрасно чувство за хумор, изискана е, дори суетна. Говори малко, а мисли много. Змията е интелектуална, мъдра, интуитивна. Тя има шесто чувство. Спокойна е, бързо взима решения, не понася провалите и обикновено достига набелязаните цели. Ще ви помогне само, ако изпитва дълбока симпатия към вас, но често стига до крайности и ненужна саможертва. Склонна е да преувеличава и ако направи услуга може така да се сближи, че да ви задуши с чувствата си и може да съжалите, че сте потърсили съдействие от нея.

Змията е ленива, но може да свърши всякаква работа, стига да пожелае. Винаги успява да намери точно толкова пари, колкото й трябват.

Сама избира партньорите си, обсебва ги и не им оставя никаква свобода. Поддържа извън брачни връзки, но по този начин само си усложнява живота. Ако попадне на подходящ партньор и отдаде повече време на семейството си животът й е хармоничен и безметежен. Змията винаги се стреми да ограничи свободите на партньора си и един от начините е да създаде голямо семейство.

В детството и младостта животът на Змията е безгрижен. Проблемите идват по-късно. Тя става сантиментална, страстна, впуска се в приключения, поема ненужни рискове и това може да й направи лоша услуга на старини. За Змията е много важно дали е родена през зимата или през лятото, през нощта или през деня, в топъл или в студен ден. Тя се чувства добре само на топло. Ако в деня на раждането й е имало буря животът й непрекъснато е в опасност.

Мъжът, роден в годината на Змията е спокоен и доброжелателен. Ако е роден през есента или зимата ще има много успехи. Родените през април и октомври имат интереси в науката. На 16 години съдбата изпълнява съкровените му желания. Между 20 и 30 години може сериозно да се разболее.

Жената, родена в годината на Змията – умна, красива, дружелюбна. Родените през пролетта и лятото имат силен, устойчив характер. Родените през есента и зимата са доброжелателни, талантливи, материално обезпечени. Два пъти в живота си е подложена на сериозни изпитания. На 30 г. ще бъде заобиколена от много приятели. Трудни години са 37 и 40-та година.

Критични години За мъжа това са – 7, 8 и10-тата от живота им. За жената - 55, 64 и 72-та година.

Несъвместимости Змията има пряка несъвместимост със свинята и Потенциална (проявява се след няколко години съвместен живот) с кучето.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft