Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008
Китайски знак Коза

Китайски знак Коза


Коза (Овца)
1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Характеристики

Елегантна, артистична, влюбена в природата, неспокойна, злояда, несигурна, песимистична. Тя никога не е доволна от съдбата си, докарва околните до потрес с капризите си. Досадна е, но не го забелязва. Неорганизирана, няма усещане за време, лицемерна, подмазвачка, умее да използува другите за да постигне целите си. Лесно се приспособява към най-безопасния начин на живот. Крехка, изнежена, обича да мрънка, да говорят за нея, да я съветват и ръководят, да я изслушват и никога да не взима решение и да не носи отговорност.

Много често религиозна. Склонна е към благотворителност, но не със своите, а с чужди средства. Няма чувство за собственост. Не умее да управлява живота си и се движи по течението. Тя има вкус и талант, ще се справи с всякаква работа, но трябва да я ръководят. Умна е, но винаги остава на заден план, което за нея е по-добре.

Непрекъснато фантазира и на моменти забравя реалността. Обича спокойния живот и си мечтае за брак, който да я подсигури материално. Винаги е на страната на силните. Интуитивно усеща къде има полза, прилепва се и е трудно да бъде изгонена. Не се ангажира с материални грижи, предпочита тя да бъде обслужвана.

Мъжът, роден в годината на Козата – слабохарактерен човек, животът му може да започне в лишения и бедност. Родените през пролетта и лятото живеят по-добре. Ако на лявото рамо или дясната ръка има родилно петно, има само дъщери.

Жената, родена в годината на Козата – домът й винаги е пълен. По-щастлива е през 2-рата половина от живота си. Родените през есента и зимата имат по-щастлива съдба, те са лицеприятни, услужливи, общителни, чистосърдечни. Не е злопаметна. Ако има родилно петно на шията, дясната ръка или гърдите преживява трудни изпитания. Трудни години са 5, 17, 58

Критични години За мъжа това са 11, 60 и 70-тата от живота му. За жената – 63 и 71-та година.

Несъвместимости Козата има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с кучето.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft