Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Плъх

Плъхът е е олицетворение на магия и агресивност. На пръв поглед изглежда спокоен, уравновесен и весел, но това не бива да ви заблуждава. Външният му вид прикрива холеричен и неврастеничен характер. Плъхът е майстор на всякакви скандали и недоразумения, недоверчив е, сдържан, не обича да споделя проблемите си. От всичко се старае да измъкне само лична полза и възможно най-голяма печалба и използва за целта целият си чар и обаяние.

Плъхът е играч и гастроном, хазартен тип и пияница - не се лишава от нищо, непрекъснато мисли как да си осигури по-добро бъдеще и трупа „бели пари за черни дни”. Създава запаси, които много често се оказват абсолютно ненужни.

Има много богато въображение, но не го използва за творчество, а за критика. Критиките му обикновено са обективни и точни и е добре да се вслушвате в съветите му. Някои Плъхове страдат от мания за разрушаване и могат да унищожават за собствено удоволствие.

Плъхът е дребно животно, когато започне нещо, довършва го до край и проявява честност, ако е включен в общ бизнес. Често проявява мързел, покорство и прекалена предпазливост, привлича го канцеларската работа, където няма рискове и сътресения. Плъхът се справя с умствена работа по-добре, отколкото с физическа. Плъхът трупа пари и ги загубва в момента, в който ги натрупа. Позволява си всичко, а ако ви услужи с нещо, то съвсем няма да е безкористно.

Плъхът се проявява именно чрез любовта. Той е сантиментален и е в състояние да прояви нежност и великодушие към обекта на обичта си, дори и да не му отвръщат със същото.

Плъхът може да има проблеми през 2-рата част от живота си, защото има вероятност да загуби цялото си състояние в неуспешни сделки. За сметка на това старините му обикновено са спокойни и има достатъчно средства, за да живее охолно. За Плъхът е много важно дали е роден през зимата или през лятото. Ако е роден през лятото ще трябва да осигурява прехраната си. Понеже е ленив ще търси лесни начини, които могат да го докарат до затвор или да завърши живота си при нещастен случай.

Мъжът, роден в годината на Плъха ще бъде задоволен и ще притежава богатство. Ако е роден през есента ще е много добродушен и сговорчив. Трудно ще се справя с болестите.

Жената, родена в годината на Плъха е сдържана, внимателна и чувствителна, нежна към близките си. Обича да се занимава с креативни занаяти (плетиво, бродерия). Предначертано й е стремително бъдеще, ако не бъде възпрепятствана от внезапна болест. По отношение на здравето гърлото й е слабо място. Родените през пролетта и лятото имат по-успешен живот от родените през есента и зимата.

Критични години За представителите на този знак критични са 15, 37, 61 и 73-тата от живота им.

Несъвместимости Плъхът има пряка несъвместимост с коня, скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) със заека и потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) с бика.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft