25 Април 2012
                
                28410
            
                                                                        На каква температура да съхраняваме букета цветя
                                                                                                Какво да направим, преди да поставим цветята във вазата
                                                                                                Как да използваме захар за букета
                                                                                                
                            Кое е най-ефективното средство за запазване на цветя
                                                                                                Как да поддържаме свежестта на букета
                                                                                                Как да възстановим свежестта на повехналия люляк
                                                                                                Вреди ли пряката слънчева светлина на цветята
                                                            
                Кое е най-ефективното средство за запазване на цветя
Най-разпространеното и ефективно средство за отрязани рози, лалета, нарциси, карамфили, божури, флокс, гладиоли е следното: на 1 литър преварена и охладена до стайна температура вода се добавя захар - 40-50 г (2-3 суп. лъж.) и на върха на ножа - лимонена, ябълкова, салицилова или борна киселина – каквото имаме.
Още от "Съвети за дома"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







