Кои прически вече не са на мода

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Кои прически вече не са на мода
35266


Модерно през 2013 за прическите е да изглеждат естествено – вързана на опашка или не, нека косата ви да не бъде идеално подредена. Освен това се завръщат аксесоарите към косите – фиби, шноли, диадеми.

За дамите са подходящи и бретоните, особено за жените с по-къси коси. Мъжете трябва да заложат на лесните фризури, такива които не ги задържат твърде дълго пред огледалото.

Всъщност идеята е самите вие да се харесвате, но ето няколко примера за прически, които са демоде – някои от тях в миналото бяха актуални, други незнайно как се наложиха за модерни:

1. Най-важно е да започнем с любимата на всичкиприческа с приставките „вафли” на пресите за коси. Не е модерно да си правите косата по този начин. Често жените си позволяват да ги използват, за да си направят обем – просто спрете, ако държите да не изглеждате нелепо.

2. Не на правите коси – това ще донесе голяма мъка на някои жени, но според коафьорите т.нар. идеално прави коси, вече не са актуални. Жените трябва да залагат на по-разчупените линии в прическите. Освен това е хубаво да експериментират с дължината на косата. На мода са и дългите и късите коси.

3. Онзи специфичен цвят на косата, който всъщност е много светло русо, но придоби името бяло-русо – българските фризьори ни съветват да не унищожаваме косите си по този начин. Перхидролът е демоде, освен това почти няма жена, на която този цвят действително да й стои добре.

4. Същото се отнася и за други странни цветове – на мода е естественият вид на коса, на лице и пр. Повече естествени нюанси, дори в няколко цвята направени професионално могат да изглеждат много добре. Типичен пример са прически Омбре.

5. Не на гигантските обеми – това е нещо, което не се нуждае от каквото и да е обяснение. Чудовищният обем е повече от нежелателен - имиджът тип "светска лъвица" може да впечатли единствено момците в кварталната кръчма в Полски Тръмбеш (нищо лично към града - бел.ред.). Изключение прави, ако сте си направили стилна, обемна прическа за повод. Но ежедневните подобни прически, определено не са актуални.

6. Демоде при мъжете коафьорите определят добре известната универсална прическа. Мъжките прически, които са актуални трябва да бъдат къси и лесни за поддръжка, най-добре с някакъв елемент като оголено ухо или пък късо в страни и по-дълго в горната част, но задължително без бретон. Средната дължина е излязла от мода.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Мода
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft