Кои са приятелките от които трябва да се пазиш

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Кои са приятелките от които трябва да се пазиш
12844

Без приятел нито кафето е толкова сладко, нито шопингът, нито клюките... Нито дори "висенето" във Фейсбук. Като едни социални същества, трудно можем да си представим живота без приятели. Както се казва, те са семейството, което сме си избрали сами.
 

Обаче има огромна разлика между мъжкото и женското приятелство. Мъжете трудно биха се скарали за чифт обувки, нали? Разбира се, ако не са тръгнали в обратна посока...

Мъжете често философски отбелязват, че две жени никога не могат да бъдат истински приятелки, защото ще ги раздели дали мъж, дали суета, дали гореспоменатите чифт обувки.

Колкото и смешно да звучи. последното също може да стане повод за скандал, особено ако тази ваша приятелка има навика да копира всичко, което казвате/правите/обличате.

Продължете да четете, за да разберете от кои "приятелки" да се пазите като дявол от тамян. И да няма засегнати - всичко е в кръга на шегата, въпреки че шегите често са болезнени истини, разпространявани по света от хората с чувство за хумор и (само)ирония.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft